Bedste Fodbold App

Skrevet d. 01. September 2021
Pixabay, jarmoluk

Det er nok meget individuelt, hvilken fodbold app der er bedst, fordi man altid personligt har visse præferencer. Jeg vil dog i nedenstående tekst fortælle lidt om, hvorfor jeg synes, at netop denne ene app fungerer for mig og hvorfor jeg mener, den er den bedste.

LiveScore (LS)

En genial app som faktisk har alt det, man skal bruge, hvis man vil følge med i fodbold. Den indeholder resultater, direkte score, de seneste nyheder, line-ups, alle lande med fodbold og meget meget mere.

Den er nem, overskuelig og du har mulighed for at vælge dine favoritter, hvis der er specifikke hold, du gerne vil følge. 

Du kan også følge med i kampene og få opdateringer, når der sker noget. Du kan vælge en specifik kamp, hvor du kan se startopstillingerne, navne på spillerne, dommeren, hvilket stadion kampen bliver spillet og spillere på bænken. Under kampen kan man få et overblik over, hvem der har bolden mest, frispark, skud på mål osv. 

I appen kan du også se fremtidige kampe og skifte mellem datoer, hvis nu der blev spillet en vigtig kamp dagen før, som du ikke havde mulighed for at se. Så kan du stadigvæk se resultatet fra kampen.

Det er den app, jeg altid åbner, hvis jeg mangler information vedrørende fodbold og jeg bliver aldrig skuffet, når jeg går ind på den.

OBS: Som mærkatet øverst viser, er den ovenstående tekst udarbejdet med økonomisk finansering fra Perlen Odense. Der kan du shoppe et sortiment fra Christinas smykker. Det betyder, at Perlen Odense får et link i ovenstående indhold.

Næste indlæg
Hvordan vasker man fodboldtøj? Guide til tøj og tasken
Fodboldtøj og træningstøj er lavet for, at det er nemt at træne i, svine til og ikke mindst nemt at …
Læs mere