Bedste Fodbold Manager Spil

Skrevet d. 02. March 2021
Pixabay

Vi er rigtig mange fodboldnørder, der mere eller mindre altid har elsket spil, hvor vi kunne bestemme det hele. Uanset om det er i form af Fifa eller et Manager spil, så har magten og konkurrencen altid været noget, vi som fodboldfans har været enormt dragede af.

Når det kommer til den kategori, der for det meste blot blive kaldet for manager-spil, så er der kun et spil, der i vores verden kan blive kaldt for det bedste. Hvilket spil det er, må du læse herunder.

Det bedste fodbold-manager spil

Det klart bedste fodbold-manager spil gennem tiden har altid været det klassiske Football Manager. Ingen anden har formået at skabe en så gennemført oplevelse kontinuerligt hvert eneste år. Der har været flere udfordrere gennem tiden, Fifa, PES og Championship Manager har prøvet at skabe en seriøs konkurrence, uden aldrig helt at lykkedes med at udfordre Football Manager på de områder, hvor de står stærkest.

Spillet så for første gang dagens lys i 2004. Den helt store force i spillet var, at den appellerede til et meget stort publikum, fordi spillet var så detaljeret og dybt. Uanset om du var fan af Esbjerg FB eller Barcelona, så kunne du udleve dine drømme med dit yndlingshold.

Vi sender et stort tak til Moodings, der har støttet dette indlæg. Derfor kan vi på glædeligvis opfordre dig til at kigge ind og finde Bobles. Det betyder at Moodings får et link i dette indlæg.

Næste indlæg
Bedste fodbold podcast?
Aldrig har det været så populært at lytte til podcast, som det er i dag. Du kan finde noget om alt…
Læs mere
De Bedste fodbold bøger
Mange fodbolddrenge- og piger vil i barndommen nikke genkendende til, at det der med at læse en bog …
Læs mere
Bedste fodbold film
Det er en meget svær disciplin at lave en film om sort, der hverken er fyldt med klicheer eller bare…
Læs mere