Danmarks Bedste Fodbold Efterskole

Skrevet d. 23. March 2023
Pixabay, sasint

Desværre kan man ikke 100 % sige, hvilken efterskole der er Danmarks bedste, når det kommer til fodbold. Og bare rolig, jeg skal nok komme med en begrundelse for det, så læs endelig videre.

Mange efterskoler har fodbold på skemaet i dag, men for at mindske udvalget af forskellige skoler, så kig på, hvilke af dem der har fodbolden som fokus. Jeg har selv gået på en gymnastikefterskole, hvor fodbold også var en mulighed, men det var gymnastikken, der havde det store fokus.

Skal vi bare kigge på nogle stykker, er der eksempelvis Hjemly Efterskole (Fyn), Oure Efterskole (Fyn), BGI Akademiet (Jylland) eller Sjælsølund Sportefterskole (Sjælland).

Hjemly

Når du går på Hjemly træner du fodbold alle ugens 5 dage med fokus på at forbedre dine færdigheder og kropslige styrker. Herunder får du også træning af tidligere liga- og landsholdsspillere.

Oure

På Oure får du høj kvalitet af træning, samt et fokus på styrketræning og fællesskab. Oure har en højskole og et gymnasie på stedet, hvilket gør, at forskellige aldersgrupper spiller sammen og på den måde kan udfordre hinanden.

BGI Akademiet

De tilbyder træning med fodbold 3 gange i ugen, hvor du også får muligheden for at tage DBU/UEFA's C-trænerlicens. Herunder kommer du også til at spille kampe i skoleligaen, DM og i pokalturneringer for efterskoler.

Sjælsælund

På denne efterskole får du så meget boldtræning, at du får lyst til at sove med den, hvis den ikke selv følger med dig i seng. Teknik, fysik, mentalitet og dig selv er i fokus (listen er naturligvis længere). En skole hvor de tror på fællesskabet er med til at skabe individuelle gode spillere med høj kvalitet.

OBS: dette blogindlæg er bragt i samarbejde med Perlen Odense. Hos Perlen Odense kan du købe blandt et stort og flot udvalg af smykker til kvinder produkter. Tak til Perlen Odense, det betyder meget for os.

Næste indlæg
Bedste stadion i Danmark
Det bedste stadion i Danmark kan svinge meget i forhold til kvalitet, siddepladser, mad og drikke os…
Læs mere
Bedste stadions i Europa
Der findes utallige smukke, store og spektakulære stadions rundt omkring i Europa. Faktisk har vi så…
Læs mere
Liste: Topscorers Superligaen 2020
I dette indlæg har vi fundet en liste over de nuværende topscorers i Superligaen sæson 2019/2020. D…
Læs mere